Tratament HIFU

Ce este şi cum funcţionează tratamentul cu HIFU?

Tratamentul facial cu HIFU se efectuează cu un dispozitiv inovativ de ultimă generație – MICROSON™ Pen – recomandat pentru tratamentele de lifting facial 3D. Este o procedură estetico-medicală non-invazivă ce tratează excesul de piele îmbătrânită, laxitatea cutanată, atenuează ridurile, definește ovalul facial, conturează pomeții și îmbunătățește aspectul pielii, oferind un efect de lifting instant fară bisturiu sau injecții.

Principiul sau de funcționare se bazează pe energia ultrasunetelor focusate de înaltă intensitate HIFU – High Intensity Focused Ultrasound, pentru a încălzi local și a distruge țesutul prin ablație, ducând la neocolageneză – consolidează colagenul existent, stimulând fibroblastele pentru a produce colagen nou.

Rejuvenarea zonei tratate începe și este vizibilă imediat după tratament (se lucrează inițial jumătate de față pentru a se evidenția rezultatele), însă procesul de neocolageneza continuă și în săptămânile de după tratament, pe măsură ce este stimulată producerea naturală de colagen.

HIFU Derma View
HIFU Derma View (2)

Care sunt beneficiile HIFU?

Z

reducerea ridurilor periorbitale (lifting instant sprâncene)

Z

reducerea ridurilor nazolabiale și ale frunţii

Z

îmbunătățirea aspectului ridurilor de expresie

Z

reducerea diametrului porilor

Z

conturare facială, inclusiv conturare pomeți

Z

diminuarea bărbiei duble (gușa)

Z

ridicarea pielii lăsate

Z

lifting neinvaziv la nivelul feței, gâtului, decolteului

Z

tratarea cicatricilor post-acneice 

Rezultate obţinute de clieţii Derma View

*Disclaimer: Informațiile sunt prezentate cu intenția de a descrie un serviciu care poate fi asigurat de către clinica Derma View. Acestea nu prezintă o garanție, rezultatele fiecărei proceduri pot diferi de la persoană la persoană, în funcție de modul unic de reacție al organismului uman și particularitățile acestuia. De asemenea, informațiile de mai sus nu trebuie fie interpretate o promisiune și acestea nu constituie un angajament de nicio formă.

× Aveți nevoie de ajutor?