Tratament celulită și remoderare LPG

LPG Cellu M6 Endermologie

Tratamentul LPG Cellu M6 Endermologie este lider mondial în stimulare celulară și este unul dintre cele mai performante tratamente de slăbire și întinerire.

Programul Lipomassage al aparatului LPG Cellu M6 Keymodule 2I acționează la suprafață țesutului cutanat declanșând lipoliza – procesul de ardere a grăsimilor. Activarea mecanică a lipolizei, stimulează adipocitele (celulele grase), favorizând reducerea volumului țesutului gras localizat și reducerea treptată a celulitei. Efectul fi unul de slăbire, sculptare, fermitate și netezire.

Mai mult decât un tratament…o adevărată metodă! Tehnica LPG ajută la diminuarea țesutului adipos profund, rezistent la dietă și la sport.

LPG Derma View

4 rezultate ţintite

grăsimea profundă şi încapăţânată este diminuată

silueta este remodelată, mai conturată, mai fermă

celulita este netezită, pielea este catifelată

pielea este fermă și tonifiată

LPG Derma View

Ce este și cum funcționează tratamentul LPG Endermologie® ?

Tratamentul prin endermologie este tehnica aplicată întregului corp de un terapeut LPG care realizează un masaj anticelulitic profund, bazat pe diferite manevre ce acționează în toate direcțiile pielii. LPG este cel mai performant sistem de lupta împotrivă celulitei, deoarece combină aspirația cu masajul profund realizat prin 2 role motorizate independent. Aceste role efectuează un masaj strict asupra grăsimii, care este separată de mușchi, fără nicio durere, rotindu-se programat, astfel încât grăsimea fie diminuată pe cât de mult posibil.

Specialiştii recomandă ca după şedinţa de LPG Cellu M6, să fie efectuată fie o şedinţă de electrostimulare, fie o formă de mişcare fizică – oricând pe parcursul acelei zile (minimum 20-30 de minute de mers pe jos). Raţionamentul este simplu: în urma tratamentului cu LPG Cellu M6 se elibereazî trigliceridele din celula grasă, care trebuie “consumate” prin mişcare fizică.

Eficiența acestor ședințe și rezultatele extraordinare au făcut LPG Cellu M6 fie opțiunea a zeci de staruri internaționale și atleți de top. În întreagă lume, au loc zilnic peste 200.000 de mii de tratamente.

Care sunt beneficiile tratamentului de masaj endermologic LPG Cellu M6?

Z

efect intens și vizibil de remodelare corporală

Z

reduce celulita și centimetri în plus

Z

netezește pielea neuniformă și reduce aspectul de portocală

Z

crește tonicitatea țesuturilor pielii

Z

reduce durerile musculare

Z

îmbunătățește fluxul limfatic

Z

alternativă nechirurgicală și non-invazivă a liposuctiei

Z

mărește circulația sângelui (de 300 de ori mai mult decât un masaj normal)

Z

metoda este aprobată de FDA

Z

metodă sigură și fară durere

Rezultate obţinute cu LPG Cellu M6

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de vârstă, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață, activitatea fizică și nu înlocuiesc beneficiile unui stil de viață sănătos.

Tratamentele de remodelare corporală sunt complementare unei alimentații echilibrate și exercițiului fizic pentru a obține cele mai bune rezultate în lupta împotrivă celulitei și a adipozitatilor localizate.

Tratamentele corporale îți asigură aspectul neted al pielii, îți remodelează întregul contur corporal și îți sculptează armonios trupul.

Cu ajutorul tratamentelor corporale îți reduci circumferință, scăpând de centimetrii în plus. Pentru a slabi în kilograme, corpul tău are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric în funcție de activitatea fizica desfășurată. Pentru a-ți menține rezultatele obținute în urma tratamentelor corporale efectuate, obișnuiește-te scapi treptat de obiceiurile care îți afectează silueta.

Tratarea celulitei trebuie privită pe un mod de viață – similar cu îngrijirea parului sau a unghiilor – un lucru pe care trebuie -l facem din când în când, în primul rand pentru sănătatea noastră, și apoi pentru aspectul corporal.

Pe baza unei evaluări corporale gratuite, clinica noastră îți va recomanda și personaliza tratamentele corporale care ți se potrivesc cel mai bine, astfel încât obții cele mai bune rezultate posibile.

× Aveți nevoie de ajutor?