Skin Scanner

Ce este Skin Scanner?

Aparatul de diagnostic facial Skin Scanner este soluţia ideală pentru diagnosticarea facială, întrucât realizează o analiză amănunţită şi exactă a pielii. Skin Scanner utilizează tehnologie asemănătoare cu lampa Wood (lumina neagră) pentru a observa şi analiza disfuncţionalităţi ale pielii care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Aparatul Skin Scanner s-a dovedit a fi un echipament de diagnostic de succes fiind utilizat în cabinetele dermatologice pentru recomandarea profesionistă a celor mai indicate tratamente şi produse cosmetice. O diagnosticare a tenului corectă şi completă nu se poate realiza doar cu ochiul liber. În schimb aparatul de diagnostic Skin Scanner arată imperfecţiunile care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Skin scanner Derma view
Skin scanner Derma view (2)

De ce să aleg Skin Scanner?

Efectul vizual puternic al problemelor tenului – pe care le pot vedea în acelaşi timp atât terapeutul, cât şi clienta,  are un impact spectaculos. Aparatul este dotat cu o oglindă ce măreşte de 2 ori imaginea feţei, oferind o imagine clară a stării pielii. Astfel, imaginea vizuală extrem de sugestivă arăta exact cât de deshidratat este tenul, celulele moarte, pigmentările şi punctele negre, zonele grase şi comedoanele, pielea sensibilă, etc.

× Aveți nevoie de ajutor?