Reguli de conduită

Responsabilitățile tale

Pentru a te bucură în totalitate de serviciile oferite de clinica noastră, te rugăm să citeșți cu atenție regulile noastre de conduită, să acționezi responsabil și să fii conștientă de faptul că bunul simt și propria conștiință pot ajută în asigurarea satisfacției, siguranței și confortului tău, al celorlalte cliente și al personalului clinicii.

Este responsabilitatea ta să:

comunici preferințele, așteptările și preocupările tale

comunici informații complete și corecte referitor la sănătatea ta și motivele vizitei tale

tratezi personalul și celelalte cliente cu respect și amabilitate

foloseșți produsele, echipamentele și instrucțiunile tratamentelor așa cum ţi-a fost explicat

aderi la regulile, eticheta și recomandările noastre

respecți cu strictețe regulile de igienă corporală în vederea unei bune desfășurări a ședințelor de tratament

Drepturile tale

În calitate de pacientă/clientă a clinicii noastre, ai dreptul la:

un ambient curat, sigur și confortabil

comunici informații complete și corecte referitor la sănătatea ta și motivele vizitei tale

să fii tratată cu considerație, demnitate și respect

profesioniști care să execute tratamentul conform protocoalelor, procedurilor și regulamentul intern

să adresezi întrebări și să primești răspunsuri referitoare la tratamentele oferite de clinica noastră

Ce trebuie să ştii

Îți sugerăm să ajungi la clinică cu 10 minute înainte de ora programată, pentru a avea timp să te pregăteșți corespunzător pentru tratamente. Te rugăm să vii neînsoțită (copii, persoane de sex masculin).

Din respect pentru clientele și personalul clinicii, orice întârziere de-a ta la programare va fi scăzută din durata ședinței, astfel încât următoarele programări să nu fie afectate. În limita posibilităților, vom încerca să efectuăm în totalitate ședința ta de tratament. De asemenea, te rugăm să notezi și să verifici cu atenție dată și ora programarilor pentru a evita orice neînțelegere ulterioară. Clinica nu își rezervă dreptul de a te anunță în prealabil pentru programările efectuate. Dacă doreșți acest lucru, te rugăm să ne comunici.

Din respect pentru clientele și personalulul clinicii și pentru a evita plata unei penalizări de 100% din valoarea serviciilor rezervate, te rugăm să anulezi sau să reprogramezi ședințele telefonic (nu prin e-mail sau sms), în timpul programului de funcționare al clinicii, cu 24 ore înainte de ora programată. În caz contrar, ședințele la care nu te-ai prezentat îți vor fi scăzute din abonament.

Te rugăm să ții cont de dată apariției menstruației și să nu faci programări în acea perioada. În cazul în care nu te prezinți la 2 programări consecutive, următoarele programări se anulează automat din programatorul clinicii.

Informaţii despre plată

Plata poate fi făcută integrală sau în rate. Modalitatea de plata în rate a abonamentelor:

≤500 lei se achită integral

501 lei – 1500 lei se achită în maximum 2 rate

1501 lei – 3000 lei se achita în maximum 3 rate

>3001 lei se achita în maximum 4 rate

În cazul neachiziţionarii unui abonament integral, la calculul ședințelor efectuate se aplică tariful ședințelor individuale, până la plata integrală a acestuia. Programările se fac în limita sumei achitate din abonament. Toate ședințele efectuate se notează în fișa ta de tratament și vei semna de fiecare dată pentru efectuarea lor, pentru o evidență clară și corectă.

Abonamentele au o valabilitate de 3 luni de la dată achiziționării. Ședințele din abonamentele expirate (nu mai vechi de 6 luni de la dată achiziționării) se pot efectua cu condiția achitării integrale (în totalitate) a unui nou abonament cu valoare similară abonamentului precedent sau a unui abonament de minim 10 ședințe tratamente corporale. Efectuarea tuturor ședințelor se va face pe parcursul celor 3 luni de valabilitate aferente noului abonament achiziționat. Abonamentele și bonusurile sunt netransmisibile și nu se împart cu alte persoane.

Tips and Tricks

Te rugăm să comunici terapeuților noștri orice aspect pe care îl consideri important (aspecte legate de sănătate, sensibilități, intensități folosite la terapii corporale – vacuum, masaj anticelulitic, endermologie, etc.) pentru a evita apariția eventualelor leziuni vasculare.

Pentru rezultate maxime, alături de tratamentul ales se recomandă un consum moderat de calorii zilnic, în funcție de activitatea fizică sau intelectuală efectuată. Niciun tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate dacă nu este asociat cu recomandări specifice în privința igienei alimentare, stilului de viață și folosirea produselor la domiciliu.

Asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere că produsele folosite sunt de cea mai bună calitate, respectând normele și legislația în vigoare. De asemenea, respectăm cu strictețe recomandările producătorilor, astfel încât tratamentele să ofere cele mai bune rezultate posibile. Serviciile prestate sunt oferite cu respectarea drepturilor consumatorilor conform legislației în vigoare, OG 21/1992.

Te rugăm ne oferi feed-back-ul tău referitor la experiență ta din cadrul clinicii noastre. Eventualele observații și sugestii ne vor ajută să continuăm în efortul nostru de a-ți depăși așteptările. E-mail: [email protected], contactat manager: 0722433921.

× Aveți nevoie de ajutor?