Hidradermabraziune

Ce este tratamentul facial prin Hidradermabraziune?

Tratamentul facial prin hidradermabraziune se bazează pe combinarea simultană și într-un singur tratament facial a 4 etape importante: curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea tenului.

Rezultatele excepționale ale tratamentului de hidradermabraziune se observă chiar după prima ședință, prin curățarea profundă a porilor, îndepărtarea comedoanelor, îndepărtarea paraziților dermali, reducerea dimensiunii porilor, îmbunătățirea texturii pielii, tonifierea și hidratarea tenului. Hidrasermabraziunea se efectuează cu un aparat performant și ultramodern, AquaClean™.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Hidradermabraziune-ten-curat-si-stralucitor-la-Derma-View
Hidradermabraziune Derma View (1)

Tratamentul de hidradermabraziune facială se realizează în cadrul clinicii noastre în 4 paşi, cu soluții diferite:

Z

Soluția 1 pe bază de alfa hidroxiacidul cu acid lactic, ajută la curățarea tenului prin dizolvarea celulelor moarte, a sebumului, a bacteriilor și a reziduurilor oxidate adânc în ten. 

Z

Soluția 2 bazată pe beta hidroxiacid, cunoscut drept acid salicilic, facilitează extracția punctelor negre fară durere, curăță porii în adâncime eliminând toate impuritățile din piele, curăță sebumul din glandele sebacee și ajută pielea respire, calmează tenul acneic și inflamat.

Z

Soluția 3 oferă tenului curat suplimente hidratante și nutritive prin conținutul sau de acid hialuronic, uree, vitamina B din extractul de Portulaca Oleracea, etc.

Z

După completarea celor trei pasi și finalizarea tratamentului, Soluția 4 bazată pe ethanol, dezinfectează și curăță întregul sistem, după fiecare tratament efectuat.

Ce tratează tratamentul de Hidradermabraziune facială și cui i se recomandă?

Z

destinat tuturor tipurilor de ten

Z

recomandat în special tenurilor mixte și grase, încărcate, asfixice, cu pori mari și congestionați, cu puncte negre, tenurilor acneice

Z

recomandat în tratarea micro-organismelor (acarienii Demodex se hrănesc cu celulele descuamate ale pielii și cu substanță grasă secretată de glandele sebacee ale pielii

Z

tratează ridurile fine

Z

tratează hiperpigmentatiile și petele datorate vârstei

× Aveți nevoie de ajutor?