Fotoregenerare

Ce este Fotoregenerarea?

Fotoregenerarea este cea mai nouă tehnologie în terapiile de înfrumusețare, având efecte mult mai profunde și mai de durată decât orice cremă, masaj, dermabraziune sau peeling chimic. Fotoregenerarea reprezintă cel mai înalt nivel de tratament facial, comparabil celui cu laser.

Tratamentul prin fotoregenerare SPL funcționează pe principiul fototermolizei selective, proprietate a melaninei sau a hemoglobinei de a absorbi energia luminoasă convertită în căldură la nivelul pielii, fară a ținti structurile tegumentare înconjurătoare, dând un imbold puternic activității din interiorul celulelor.

Tratamentul de fotointinerire (fotoregenerare/fotorejuvenare) poate fi aplicat pe orice zonă a pielii, cele mai frecvente fiind: fața, gâtul, decolteul și fața dorsală a mâinilor.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

Fotoregenerare Derma View

Fotoregenerarea tratează:

Z

hiperpigmentarea superficială (pete de soare)

Z

lentigo (pete de bătrânețe)

Z

efelide (pistrui)

Z

melasma, rozaceea, cuperoza

Z

telangiectazia (dilatația permanentă a unui vas mic/vase capilare sparte pe față și corp)

Z

acneea

Z

pori dilataţi

Z

pierderi de elasticitate și tonus

Z

riduri şi linii fine

Cum se realizează Fotoregenerarea şi cât durează

Tratamentul nu necesită mult timp, ședința durează de la câteva minute până la 30 de minute, în funcție de aria zonei tratate. Rezultatele spectaculoase de reîntinerire se văd într-un timp foarte scurt, se îmbunătățește considerabil aspectul și prospețimea pielii, fotoregenerarea fiind binevenită chiar și pentru un ten tânăr, fară probleme.

Tratamentul de fotoregenerare cuprinde următoarele etape:

icon Derma View

determinarea fototipului pielii și indicația de tratament

icon Derma View

informarea completă asupra contraindicațiilor, precauțiilor și procedurii, completarea fișei de tratament și unui consimțământ pentru tratamentul de fotorejuvenare (fotoregenerare)

icon Derma View

efectuarea unui test de piele pentru a testa tolerabilitatea pielii

icon Derma View

tratamentul propriu-zis în care impulsurile de lumină se percep mici înțepături și senzație de căldură

icon Derma View

imediat după tratament, fața de regulă se înroși ușor și va exista o senzație de ușoară arsură în cazul expunerii solare îndelungate; aceste fenomene dispar de regulă în câteva ore

icon Derma View

dacă este cazul, imediat după tratament se pot aplica local comprese reci sau gheață, iar dacă apare o reacție exagerată a pielii se poate aplica o crema anti-inflamatoare ușoară

× Aveți nevoie de ajutor?