Dr. Cociug Anca

Medic Estetician

Sunt o fire sociabilă și sinceră atât cu mine însumi cât și cu clienții/pacienții noștri. Sunt pasionată de munca pe care o fac și mă bucur de noile provocări. Cea mai mare satisfacție o am prin prisma rezultatelor obținute în urma schemelor de tratament folosite și nu în ultimul rând a zâmbetelor pacienților mulțumiți.

Sociabilă
Sinceră
Pasionată

Dr. Miu Andra

Medic rezident dermatolog

Amuzantă, perseverentă și perfecționistă.
Ador dermatologia și toate ramurile ei.

Amuzantă
Perseverentă
Perfecționistă

Dr. Stoian Anastasia

Medic rezident dermatolog

Medicina este domeniul ce îți dă oportunitatea de a ajuta oamenii zi de zi, iar pentru mine la sfârșitul zilei, cea mai mare satisfacție e să știu că mi-am ajutat pacienții și că sunt mulțumiți de rezultatele obținute împreună.
Sunt o persoană empatică, implicată și foarte ambițioasă, desfășurându-mi activitatea cu profesionalism și respect pentru pacienți.
Domeniul dermatologiei și al esteticii a înregistrat un progres uriaș în ultimii ani și mă bucur că am posibilitatea și instrumentele necesare pentru a face oamenii să se simtă bine in pielea lor.

Empatică
Implicată
Foarte ambițioasă

Dr. Toader Florentina

Medic rezident dermatolog

Sunt o persoană empatică, perseverentă și perfecționistă.
Dermatologia pentru mine reprezintă o artă, iar oportunitatea de a vedea schimbările obținute prin tratament este cea mai mare satisfacție.

Empatică
Perseverentă
Perfecționistă
Dr. Toader Florentina

Dr. Bănică Angela

Medic rezident dermatolog

Pentru mine, dermatologia și domeniul estetic nu înseamnă doar practicarea unei profesii medicale, ci formarea unei adevărate relații medic-pacient bazată pe empatie, încredere și implicare. A lucra cu oamenii și a avea rezultatele dorite reprezintă una dintre cele mai mari satisfacții.

Empatică
Implicată
Încredere

Dumitrescu Florina

Fiziokinetoterapuet

Sunt o persoană calmă, deschisă, empatică, dedicată, conștiincioasă, îmi plac noutățile, domeniul beauty și tradițiile orientale.

Calmă
Deschisă
Dedicată
× Aveți nevoie de ajutor?