Cine suntem

Clinica Derma View oferă servicii specializate şi personalizate în dermatologie, estetica facială, remodelarea corporală şi epilarea definitivă.

Din anul 2006 testăm tratamente corporale şi faciale şi le păstrăm doar pe cele mai eficiente, sigure, rapide şi confortabile.

Eficienţă

Siguranţă

Rapiditate

Misiunea noastră

Dotaţi cu aparatură estetico-medicală nouă şi de ultimă generaţie, recunoscută şi certificată pe plan mondial, avem o gamă extrem de diversificată de tratamente corporale şi faciale ultramoderne, astfel încat îţi oferim cele mai bune rezultate posibile.

Susţinuţi în permanenţă de o echipă de profesionişti orientaţi către cliente, avem zeci de mii de ore de tratamente efectuate, ceea ce se traduce într-o continuă perfecţionare a tratamentelor efectuate şi fidelizare a clientelor. Tratamentele corporale şi faciale sunt efectuate de către personal medical calificat şi intens pregătit în domeniu, pentru a garanta rezultate vizibile şi de lungă durată.

Participăm constant la training-uri şi seminarii specializate susţinute de importatorii şi distribuitorii de aparatură estetică-medicală şi suntem la curent cu noile protocoale de tratament.

Valorile noastre

 

Profesionalism

 

Seriozitate

 

Empatie

Dezvoltare

× Aveți nevoie de ajutor?