Ce este şi cum funcţionează Dermapen4?

Dermapen 4 Original este cel mai performant și modern dispozitiv de mezoterapie la nivel mondial, benefic în refacerea și rejuvenarea pielii.

Tehnologia Dermapen4 pentru Tratamentul Avansat cu Microace Vertical Oscilante (AOVN ™) folosește multiple ace foarte fine sterile, de unică folosință, care perforează pielea în mod controlat, cu o funcție de vibrație automată, la adâncimi diferite, în funcție de zonele de tratament.

Când sunt mișcate pe suprafața pielii, stimulează producția naturală de colagen, creând în același timp canale fine în piele. Aceste canale pot distribui până la 80% mai mult din nutrienții aplicați pe piele, permițând livrarea substanțelor bio-revitalizante, a acidului hialuronic, a vitaminelor, peptidelor, aminoacizilor, etc. în fibroblaste pentru a hrăni celulele din derm și stratul bazal. Acest efect se obține datorita capacității pielii de a se vindeca, prin înlocuirea țesutului lezat cu unul nou, sănătos.

Dermapen4 Derma View (2)

Ce tratăm cu Dermapen4?

Z

rejuvenare facială, prin creșterea tonusului cutanat și a elasticității pielii a tenurilor cu laxitate și structura îmbătrânită

Z

efect anti-aging și de reducere a ridurilor

Z

unul din puținele tratamente cu adevărat eficiente pentru a trata/reduce cicatricile post-acneice, post-traumatice, post-varicelă

Z

pori dilatați, seboree

Z

hiperpigmentare (pete maronii, melasma, hiperpigmentare post-inflamatorie)

Z

keratoza pilară

Z

vergeturi

Pe ce zone poate fi folosit Dermapen4?

Răspunsul natural al corpului nostru declanșează un proces natural de reparare. Rezultatul este o producție crescută de colagen și elastină, regenerare, retexturare și reînnoirea pielii pe întregul corp, de la zonele greu de atins, precum cele din jurul ochilor, lobilor urechii, gâtului, buzelor, nasului sau zonelor mai mari ale gâtului și decolteului, abdomenului și picioarelor pentru tratamente de vergeturi. Dermapen4 este cel mai avansat dispozitiv cu microace disponibil. Tratamentele efectuate cu Dermapen4 sunt mai rapide, mai sigure și produc rezultate optime.

Dermapen4 Derma View (7)
Dermapen4 Derma View (6)

Dermapen4 este dureros?

La adâncimile minime ale Dermapen-ului, tratamentul nu este dureros. La adâncimi mai mari de 0,5 mm, se aplica o crema anestezică, cu 15-40 minute înainte de tratament, pentru a reduce disconfortul simțit. Puteți observa înroșirea pielii după tratament, chiar mici semne de microsangerare (absolut normale și foarte benefice).

În ziua tratamentului se poate simți căldură la nivelul fetei, poate chiar și o foarte ușoară usturime. Serurile și cremele recomandate după tratament au formule speciale post-tratament, care ajută foarte mult la vindecarea rapidă. În funcție de tipul de ten, roșeața poate persista între 2 și 5 zile, dar care nu împiedică reluați activitățile zilnice normale.

După aproximativ 3 zile, se pot face cojite care se vor elimina treptat, făcând loc unui epiderm nou, pielea va fi foarte vizibil întinerită și luminată, cu porii micșorați, cicatricile estompate.

Rezultatele tratamentului Dermapen4 vor continua apară și se manifeste cu adevărat abia după aproximativ 10-15 zile când noul colagen format va da un boost extraordinar pielii.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

× Aveți nevoie de ajutor?